Springwedstrijden

Ongeveer elke 2 maanden hebben we een springwedstrijd op het programma. Je vindt de data op onze evenementenkalender.

 

 

Voor wie?

Iedereen kan meedoen. Voor echte starters is er een rubriek Starter met begeleiding aan de hand. Overleg voordat je inschrijft altijd even met je instructeur over je niveau. Ook combinaties van buiten zijn van harte welkom!

 

Rubrieken

Starter (met begeleiding)  |  20 cm  |  40 cm  |  60 cm. Je mag op meerdere rubrieken inschrijven (overleg met je instructeur!). 

 

Themawedstrijden 2023

  • Kerstspringen op 17 december 2023

Startlijst

Enkele dagen voor de wedstrijd staat de voorlopige startlijst op de website. Onder Startlijsten. Op de avond voor de dag zelf plaatsen we de definitieve lijst. De tijden zijn een richttijd en onder voorbehoud. Er zijn altijd last minute wijzigingen door zieke deelnemers of wissels van paarden (we plannen voldoende rust). Houd daarom onze site in de gaten en zorg ervoor dat je minstens een uur voor je eigen starttijd aanwezig bent. Fijn als je begrip hebt voor wijzigingen en inloop of uitloop.

 

Kosten

€15 per start (per rubriek/per paard). Pensionklanten €10,- per start. Betalen voor de start aan de bar. Je ontvangt een startbewijs dat je bij de ring afgeeft.

 

Inschrijven

Inschrijven kan tot een week voor de wedstrijd via het formulier hieronder of aan de bar. Geef in het berichtenveld twee paarden/pony's naar keuze op. Of de naam van je EP (eigen paard/pony). Vermeld ook in welke rubrieken je wilt starten.

 

Foto's tijdens wedstrijden
Bij sommige van onze evenementen maken wij of onze vaste fotografen foto's. Door deelname aan een evenement, stem je ermee in dat wij deze foto's kunnen delen via deze site, die van de fotograaf of onze social media. Heb je daar bezwaar tegen? Meld dit dan bij je inschrijving.

 

Je kunt je nu inschrijven voor Kerstspringen 17 december 2023!

Inschrijven

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.