KNHS Dressuurwedstrijden

Nieuw Eldorado organiseert ook KNHS-dressuurwedstrijden. Deze zijn alleen toegankelijk voor ruiters met een  KNHS startbewijs. Naast ruiters van onze eigen manege zijn ruiters van buiten ook van harte welkom. De organisatie van de KNHS wedstrijden verloopt via een apart wedstrijdsecretariaat.

Wanneer?

Gemiddeld één zondag per maand. De geplande data staan in onze evenementenkalender.

 

Binnen of buiten?

In de zomermaanden (mei-augustus) zijn de wedstrijden in onze buitenbak, inrijden kan dan binnen. In de andere maanden is de wedstrijd binnen en kun je inrijden in de buitenbak.

 

Inschrijven
Inschrijven gaat zoals altijd via de site van de KNHS.

 

Kosten

Paard € 12,50 per start, pony €8 euro per start. Inschrijven altijd voor 2 starts.

 

Informatie rond de wedstrijd

Eén week voor de wedstrijd publiceren wij de voorlopige startlijst. Een dag voor de wedstrijd plaatsen we de definitieve lijst op de KNHS-site en op nieuweldorado.nl.  Op de dag zelf vindt u bij het secretariaat ook de tijden van de (tussentijdse) prijsuitreikingen.

 

Aanmelden

Op de wedstrijddag is er een secretariaat aanwezig waar je je aanwezigheid meldt en direct het inschrijfgeld kunt voldoen. 

 

Afmelden

Informeer onze wedstrijdsecretaris zo snel mogelijk als je onverhoopt toch verhinderd bent. Bij afmelden na inschrijving blijft startgeld verschuldigd. Je ontvangt daarvan dan achteraf een rekening.

 

Faciliteiten

Als je naar ons komt, bieden we goede wedstrijdfaciliteiten, een gezellige kantine en ruimte om je trailer te parkeren.

 

Wedstrijdsecretariaat
Onze wedstrijdsecretaris Is Maike van Empelen. Zij is bereikbaar via onderstaand formulier:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.