Buitenritten

De ligging van Nieuw Eldorado is uniek. Direct achter de manege ligt het bos met diverse ruiter- en menroutes. De prachtige Soesterduinen zijn dichtbij, maar ook het bos, landgoed Pijnenburg en vele andere paden zorgen voor autoluw en veilig rijden in de natuur. In deze omgeving is het echt genieten.

 

Boek een buitenrit!

Bij manege Nieuw Eldorado zijn buitenritten altijd onder begeleiding van een ervaren instructeur. De route en het tempo stemmen we af op het niveau van de ruiters. Wil je met vrienden een buitenrit maken, dan kan dat bij ons. Ruiters van buiten moeten kunnen paardrijden op (half)gevorderd niveau (in galop moet je een paard onder controle kunnen houden). Het is belangrijk dat je langere tijd en ook recent met voldoende niveau hebt gereden. Een (paar) keer op een (vakantie)paard gezeten, is niet genoeg ervaring om mee te kunnen. We toetsen je niveau vooraf in de bak.

 

Maak er een dagje van
Na het rijden kun je de rit afsluiten met een borrel. Er is een overdekte en wanneer nodig een verwarmde buitenplaats met vuurkorf en gezellige zitjes.

 

Prijzen per persoon

Onder begeleiding    Paard (18+)  Pony (tot 18)  
1 persoon 1 uur    € 45 € 40  
  2 uur € 85 € 75  
2 personen 1 uur € 40 € 35  
  2 uur € 75 € 65  
3 personen 1 uur € 35 € 30  
  2 uur € 65 € 55  
Groep (4 of meer) 1 uur € 30 € 25  
  2 uur € 55 € 45  
 

Reserveren of meer informatie

Bel ons op 035-6018803 of stuur ons een mailtje. Vermeld de gewenste dag, het aantal personen en hun rijniveau (voor je eigen veiligheid: wees hier duidelijk en eerlijk in). 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.