Buitenritten

De ligging van Nieuw Eldorado is uniek. Direct achter de manege ligt het bos met diverse ruiter- en menroutes. De prachtige Soesterduinen zijn dichtbij, maar ook het bos, landgoed Pijnenburg en vele andere paden zorgen voor autoluw en veilig rijden in de natuur. In deze omgeving is het echt genieten.

 

Boek een buitenrit!

Bij manege Nieuw Eldorado zijn buitenritten altijd op afspraak en onder begeleiding van een ervaren instructeur. De route en het tempo stemmen we af op het niveau van de ruiters. Wil je met vrienden een buitenrit maken, dan kan dat bij ons. 

 

Ervaring vereist

Ervaring is vereist. Bij lichte ervaring (je hebt voldoende paardrijlessen gehad en hebt controle over stappen, draven en galop) rijden we met maximaal 5 personen. Heeft de gehele groep (ver-)gevorderde rijervaring, dan kan tot maximaal 10 personen worden geboekt. Geef je rijervaring al bij de reservering aan ons door. Voorafgaand aan de rit testen we in de bak je rijvaardigheid, je moet echt zelfstandig kunnen rijden en daarvoor voldoende les hebben gehad. We behouden het recht voor bij te weinig vaardigheid de rit te annuleren en de aanbetaling in rekening te brengen. We doen dit voor de veiligheid van zowel paarden als ruiters.

 

Let op: Nieuw Eldorado verhuurt nooit alleen paarden. Ritten zijn altijd onder begeleiding en de planning ervan gaat in overleg op basis van beschikbaarheid. 

Tarieven

Buitenrit 1 uur 18+ Tot 18
1 persoon € 50 € 45
2 personen € 45 € 40
3 personen € 40 € 35
Groep (4 of meer) € 35 € 30
Buitenrit 2 uur 18+ Tot 18
1 persoon € 90 € 80
2 personen € 80 € 70
3 personen € 70 € 60
Groep (4 of meer) € 60 € 50

Prijzen zijn per persoon.Reserveren

Bel ons op 035-6018803 of gebruik onderstaand formulier voor het aanvragen van je rit. Je rit is bevestigd als wij een datum met je hebben afgestemd en bevestigd en de (aan)betaling is voldaan.

(Aan)betalen

Wij vragen bij iedere reservering tenminste een aanbetaling van €25 euro per persoon. Je kunt uiteraard ook gelijk het gehele bedrag voldoen.

Annuleren

Paardrijden is een buitensport en buitenritten gaan altijd door, ook bij minder goed weer. Bij regen kun je  een geboekte rit niet kosteloos annuleren. Wel kan Nieuw Eldorado een buitenrit afzeggen als de omstandigheden niet veilig zijn, zoals bij vorst, sneeuw of code-waarschuwingen van het KNMI. Dit is ter beoordeling aan Nieuw Eldorado.

Reserveren buitenrit

Vermeld hierbij in het berichtveld VERPLICHT de volgende gegevens:

 

  • voorkeur voor dag en tijdstip. De definitieve planning gaat altijd in overleg (in verband met beschikbaarheid paarden & begeleiding)
  • het aantal personen
  • per persoon: leeftijd, lengte, gewicht en ervaring (voor je eigen veiligheid: wees hier duidelijk en eerlijk in)
  • een telefoonnummer waarop wij je kunnen bereiken. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.