Coaching met paarden

Nieuw Eldorado werkt regelmatig samen met ervaren coaches die paarden en paardrijden in hun persoonlijke coaching aanpak hebben opgenomen.  Ze stellen zichzelf graag voor.


Juriaan Galavazi - Dokter Juriaan

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als arts en coach begeleid ik mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen. Door middel van mijn aanpak van fysieke en mentale klachten en verschillende coachingsprogramma’s laat ik mensen ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Als ik één ding de afgelopen tien jaar heb mogen ervaren in mijn werk als huisarts is het wel dat stress en een hoofd vol gedachten uiteindelijk ziekmakend kunnen zijn en zorgen voor velen lichamelijke klachten. Ik zie het als mijn missie om mensen te begeleiden om zowel fysiek als mentaal gezond te blijven. Met zorg en aandacht. Binnen mijn coachingsaanbod bied ik in samenwerking met Nieuw Eldorado ook enkele keren per jaar Paardrijden & Coaching aan.

Paardrijden en Coaching
In dit driedaags vol pension arrangement verblijven we in een cottage midden in de bossen van Soest. We starten iedere dag met verschillende meditatievormen, verdieping en intenties. We gaan dagelijks ook minimaal 2x rijden bij Manege Nieuw Eldorado. Tijdens het rijden en daarna krijg je feedback van de instructeurs en van mij en is er tijd voor verdieping.  Recente paardrijervaring is vereist.

 

Digitale detox – Paardrijden – Inspirerende omgeving – Stilte – Reflectie – Persoonlijke groei – Groepscoaching en individuele coaching

 

 

Meer informatie via www.dokterjuriaan.nl/paardrijden.Annemarie Ehren
Annemarie Ehren

Annemarie Ehren

Is coach met een bedrijfskundige achtergrond, zij helpt organisaties, teams en leiders hun hoofd én hart mee te nemen naar kantoor. Als beide in balans gebruikt worden, zijn de resultaten gezonder.

 

Teamontwikkeling

Onderling vertrouwen en een helder doel leiden tot prestaties. Ik help een team in beweging te komen of zichzelf te versterken volgens een methode die ik de afgelopen 20 haar heb ontwikkeld en getest in vele teams. Ik help het team de voorwaarden te realiseren om zelf in beweging te komen en te blijven. En daardoor te ontdekken hoe gaaf het is om samen doelen te realiseren. Paarden dragen in dit programma bij aan het ontwikkelen van onderling vertrouwen.

 

Individuele ontwikkeling

Met onze coachtrajecten realiseren we een voora en liefst samen met de leidinggevende een smart en in de organisatie zichtbaar doel. Ik maak gebruik van verschillende technieken. Paarden gebruik ik graag omdat ze zo puur spiegelen. In het traject plannen we in overleg een of meerdere paardencoachings.

 

Paardencoaching

Paarden kunnen als geen ander spiegelen. Wij mensen laten ons nog wel eens in de luren leggen door een mooie glimlach of goede tekst. Een paard spiegelt heel puur. Deze spiegel wordt als warm en veilig ervaren waardoor er vaak diepe inzichten ontstaan, die bijzondere doorbraken opleveren.

 

Op mijn website Annemarieehren.nl  vertel ik er meer over. Of bel me gerust voor een kop koffie op 06-81814597.Rosa van Veen (foto: Nikki de Kerf)
Rosa van Veen (foto: Nikki de Kerf)

Rosa van Veen - Open2Contact

Rosa van Veen studeerde af met onderzoek naar kinderen met autisme en paardencoaching. Ze volgde studies in Nederland en in de VS en coacht nu vooral managers en bestuurders uit zowel overheid als bedrijfsleven. Ze runt daarnaast een opleidingscentrum voor paardencoaches en is voorzitter van Vereniging Paarden Coaching Nederland.


Opleidingcentrum voor paardencoaches

Bij Open2Contact kunnen mensen een kwalitatief verantwoorde opleiding tot Paardencoach volgen. Onze opleiding is drieledig: de professionele coach, het opzetten van een eigen onderneming en veilig en verantwoord omgaan met een paard als coachingsinstrument. We staan voor professionalisering van de beroepsgroep en daarom gelden er toelatingseisen.

 

Business coaching met paarden

O2C heeft zich daarnaast gespecialiseerd in het geven van leiderschapstrainingen aan politici, mensen met een publieke rol, directeuren en ondernemers. Het paard is een waardevolle manier om inzicht in eigen gedrag, de eigen innerlijke motieven en drijfveren te krijgen. Na de training voelt de deelnemer zich zelfbewust, krachtig en gemotiveerd.

 

Samenwerking met Nieuw Eldorado

We werken graag op de locatie Nieuw Eldorado vanwege de goede samenwerking, de faciliteiten en de centrale ligging. Dat doen we onder andere voor de opleiding tot paardencoach.

 

Meer weten of een afspraak maken?

Bezoek mijn website of stuur een mailtje aan info@open2contact.nl. Bellen mag natuurlijk ook: (06) 41 00 44 52. Zie ook: Vereniging Paarden Coaching Nederland