SGW trainingsweek (jeugd)

SGW staat voor SamenGestelde Wedstrijd, ook wel eventing genoemd. Op zo'n wedstrijd ben je heel veelzijdig met je pony of paard bezig. De wedstrijd bestaat namelijk uit drie onderdelen: dressuur, springen en een cross country. In de kerstvakantie kun je nu vier ochtenden trainen om alle kneepjes van SGW onder de knie te krijgen. Je kunt verschillende clinics en heel veel gezelligheid verwachten.

 

Wanneer?

In de zomervakantie 2024

week 5: 12-16 augustus vanaf 11 jaar.

week 6: 19-23 augustus vanaf 16 jaar.


Iedere dag van 12:00 tot ongeveer 18:00 na diner.

 

Voor wie

Voor de serieuze jeugdruiter vanaf 12 jaar met enige springervaring. Die uiteraard zin heeft in een gezellige en leerzame vakantie! Inschrijven kun je na overleg met je instructeur. Rij je nog niet bij ons? Dan plannen we eerst een privéles met je in zodat we je kunnen leren kennen en je niveau kunnen vaststellen.

 

Wat gaan we doen

Sowieso iedere dag rijden natuurlijk. Dat kan een dressuurles zijn, een springles of een buitenrit. Daarnaast organiseren we interessante clinics. Welke dat precies zijn, is nog een even een verrassing, maar we beloven dat je er veel van gaat opsteken. We beginnen iedere dag om 12:00.

 

Kosten
€ 300,-. Binnen een week na inschrijving voldoe je de tenminste de aanbetaling van € 175 om van je plekje verzekerd te zijn. Het restant betaal je uiterlijk op de eerste dag.  Bij annulering binnen 6 weken voor aanvang restitueren wij maximaal de helft van de aanbetaling.

SGW Trainingsweek
vanaf € 125,00 1

Aanmelden

Onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.