SGW training jeugd

SGW staat voor SamenGestelde Wedstrijd, ook wel eventing genoemd. Op zo'n wedstrijd ben je heel veelzijdig met je pony of paard bezig. De wedstrijd bestaat namelijk uit drie onderdelen: dressuur, springen en een cross country. In de kerstvakantie kun je nu vier ochtenden trainen om alle kneepjes van SGW onder de knie te krijgen. Je kunt verschillende clinics en heel veel gezelligheid verwachten.

 

Wanneer?

De vier dagdelen zijn verdeeld over de kerstvakantie 2022: dinsdag 27, donderdag 29 december en dinsdag 3 januari en donderdag 5 januari. Van 10:30 tot ongeveer 13:00.

 

Voor wie

Voor de serieuze jeugdruiter vanaf 12 jaar met enige springervaring. Die uiteraard zin heeft in een gezellige en leerzame vakantie! Inschrijven kun je na overleg met je instructeur. Rij je nog niet bij ons? Dan plannen we eerst een privéles met je in zodat we je kunnen leren kennen en je niveau kunnen vaststellen.

 

Wat gaan we doen

Sowieso iedere dag rijden natuurlijk. Dat kan een dressuurles zijn, een springles of een buitenrit. Daarnaast organiseren we interessante clinics. Welke dat precies zijn, is nog een even een verrassing, maar we beloven dat je er veel van gaat opsteken. We beginnen iedere dag om 10:30.

 

Kosten
€ 120,-. Binnen een week na inschrijving voldoe je de tenminste de aanbetaling van € 50 om van je plekje verzekerd te zijn. Het restant betaal je uiterlijk op de eerste lesdag.  

SGW trainingsweek
vanaf € 50,00 1

Aanmelden

Onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.