Pensionstalling

Bij Manege Nieuw Eldorado staat u met uw paard/pony op een werkelijk unieke locatie.

 

Ligging

Bos en duin grenzen aan de manege en u hoeft geen drukke verkeersweg over te steken om er te komen. De uitgestrekte Soesterduinen zijn een prachtig gebied voor buitenritten.

 

De stallen

Onze stallen zijn ruim en de paarden/pony’s krijgen de beste verzorging die u maar kunt wensen, zodat u alle aandacht kunt geven aan het poetsen en rijden. Er zijn ruime poetsplaatsen met warm en koud water en is ook een solarium. U kunt uw paard dagelijks los zetten in onze stapmolen of in onze paddocks. Als u dat wilt, kunnen we dat ook voor u verzorgen.

 

Faciliteiten
U kunt les krijgen van gediplomeerde instructeurs, waarbij u de keuze heeft uit privé- of groepslessen. Deze geven wij in de ruime binnen- of buitenbak. Die laatste is door de speciale bodem en goede verlichting gedurende het gehele jaar goed berijdbaar. Er is een gezellige foyer voor een hapje en een drankje. Ook is er ruimte om uw trailer te stallen.

 

Training van uw paard
Naast de stalling en training bestaat er ook de mogelijkheid om uw jonge paard zadelmak te laten maken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sander: 035-6018803.

 

Wilt u meer informatie?
Bel ons gerust op 035-6018803 of stuur ons een mailtje. De tarieven kunt u hier bekijken.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.