Pensionstalling

Bij Manege Nieuw Eldorado staat jouw paard  of pony op een werkelijk unieke locatie.

 

Ligging

Bos en duin grenzen aan de manege en je hoeft geen drukke verkeersweg over te steken om er te komen. De uitgestrekte Soesterduinen zijn een prachtig gebied voor buitenritten.

 

De stallen

Onze stallen zijn ruim en de paarden/pony’s krijgen de beste verzorging die je maar kunt wensen, zodat je alle aandacht kunt geven aan het poetsen en rijden. Er zijn ruime poetsplaatsen met warm en koud water en is ook een solarium.

 

Paddocks en stapmolen

Je kunt je paard dagelijks los zetten in onze stapmolen of in onze ruime bospaddocks. Als je dat wilt, kunnen we dat ook voor je verzorgen.

 

Faciliteiten
Je kunt les krijgen van gediplomeerde instructeurs, waarbij je de keuze hebt uit privé- of groepslessen. Deze geven wij in de ruime binnen- of buitenbak. Die laatste is door de speciale bodem en goede verlichting gedurende het gehele jaar goed berijdbaar. Er is een gezellige foyer voor een hapje en een drankje. Ook is er ruimte om de trailer te stallen.

 

Training van uw paard
Naast de stalling en training bestaat er ook de mogelijkheid om je jonge paard zadelmak te laten maken. Ook kunnen we jouw paard naar een hoger niveau rijden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sander: 035-6018803.

 

Wilt u meer informatie?
Bel ons gerust op 035-6018803 of stuur ons een mailtje. De tarieven kun je hier bekijken.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.