Team

Ons team bestaat uit enthousiaste goed opgeleide instructeurs en paardentrainers die zelf zeer veel ervaring hebben met de sport op een hoog niveau. Er zijn allround medewerkers, dressuur- en springinstructeurs en allemaal hebben ze passie en respect voor paarden en mensen. Ik stel ze hier met trots aan jullie voor!

 

Irene


 

Irene

Irene heeft zelf veel bereikt in de dressuursport. Ze coacht en inspireert dressuurruiters die er meer uit willen halen. 


Stefanie

Stef rijdt al sinds klein meisje op onze manege. Ze heeft veel spring-en dressuurervaring en werkt als allround instructeur.


Sander

Sander maakt onze en paarden van klanten zadelmak en traint de paarden. Hij geeft lessen en begeleidt buitenritten.


Melissa
Melissa traint de paarden, geeft zowel groeps- als privélessen en rijdt met haar eigen paard Z2-dressuur.


Diana
Diana verzorgt onze kinderfeestjes. Ze is in de stal te vinden, geeft privéles en helpt instructeurs en ruiters met de paarden en pony's rond de lessen.


Francien

Francien versterkt ons op zaterdag en valt in als dat nodig is. Ze geeft dan les. Ze heeft zelf veel ervaring met dressuur, eventing en springen.


Paulien
Paulien geeft les en begeleidt onze stagaires. Daarnaast verzorgt ze onze klanten ook graag vanachter de bar.


Suzanne
Suzanne geeft les, maar je kunt haar ook aan het werk zien in de stallen. Ze begeleidt onze stagiaires en organiseert wedstrijden en ponykampen.


Eline
Eline helpt ons in de stallen. Ze verzorgt daar de paarden, het materiaal en de boxen. Ook helpt ze onze klanten met zadelen.


Leslie
Leslie traint onze paarden en begeleidt daarnaast ook buitenritten.