SGW trainingsweek jeugd

 SGW staat voor SamenGestelde Wedstrijd, ook wel eventing genoemd. Op zo'n wedstrijd ben je heel veelzijdig met je pony of paard bezig. De wedstrijd bestaat namelijk uit drie onderdelen: dressuur, springen en een cross country. In de zomervakantie kun je nu een hele week trainen om alle kneepjes van SGW onder de knie te krijgen. Je kunt verschillende clinics, lunches + diner en heel veel gezelligheid verwachten.

 

Wanneer?

Van maandag 18 juli t/m vrijdag 22 juli 2022.

 

Voor wie

Voor de serieuze jeugdruiter vanaf 11 jaar met enige springervaring. Die uiteraard zin heeft in een gezellige en leerzame week! Inschrijven kun je na overleg met je instructeur. Rij je nog niet bij ons? Dan plannen we eerst een privéles met je in zodat we je kunnen leren kennen en je niveau kunnen vaststellen.

 

Wat gaan we doen

Sowieso iedere dag rijden natuurlijk. Dat kan een dressuurles zijn, een springles of een buitenrit. Daarnaast organiseren we interessante clinics. Welke dat precies zijn, is nog een even een verassing, maar we beloven dat je er veel van gaat opsteken. We beginnen iedere dag om 10:30 en we sluiten elke dag ook gezellig af met een avondmaaltijd.

 

Kosten
€ 300,-. Binnen een week van inschrijving voldoe je de aanbetaling van €175 om van je plekje verzekerd te zijn. Het restant betaal je bij aanvang van het kamp.

 

De inschrijving is gesloten.