Corona-update

Coronadagboek

5 mei

Trento is al heel lang bij ons. We hebben haar zelf zadelmak gemaakt. Ook zij liet zich op 5 mei graag in het zonnetje zetten!


4 mei

Flower is de jarige Job van 4 mei. Ze was zo lief om haar traktatie met Milky Way te delen.


3 mei

Ja, onze lieve Cartoon, de topper, is jarig. Dus was er taart en versiering. Dank donateurs!


2 mei

Deze dames hebben samen een ontzettend lieve actie op touw gezet. En ons vandaag een cheque aangeboden met al het geld dat ze voor onze pony's hebben opgehaald. Zo lief!


1 mei

Snoepje heeft een prachtige dochter gekregen. De bevalling ging heel voorspoedig en het veulen is zeer actief en onderzoekend. Hier spelen ze samen in de rijhal. Haar naam? Prosecco!


28 april

Bijna mag het weer! Wij brengen alle paarden en pony's weer in vorm, zodat jullie op 29 april weer veilig en vertrouwd kunnen oppakken. We hebben er zo'n zin in!


24 april

Super veel dank aan alle donateurs die samen nu 40 dagen voor 47 paarden en pony's 205x 1 dag hooi, 171x een appel, 161x 1 week hooi, 121x 1 week brok, 113x een schone box, 37x hoefijzers, 70x een paasontbijtje en 12x een verjaardagscadeau hebben gedoneerd. Onze dank is groot, blijf ons steunen!


22 april

De corona-maatregelen zijn aangepast.  Gelukkig mogen we 29 april weer starten met lessen voor kinderen en jeugd. De volwassenen zullen nog langer geduld moeten hebben, we houden ons uiteraard aan de regels van het RIVM en de FNRS.

>> Lees meer


19 april

Vandaag verwennen we Woezel, 11 lentes jong. En natuurlijk mag Pip ook meesnoepen, er is genoeg! Wil je ook een traktatie doneren? Dit zijn de jarigen in April: 20 Pommery 23 Shine 25 DeSjiem 26 Zara 27 Coco 29 Lucky


18 april

April is een drukke maand als het gaat om verjaardagen. Vandaag is Dominik verwend!


16 april

En natuurlijk is er ook tijd voor een lekkere traktatie als je jarig bent. Zendium gefeliciteerd! Wil je ook een traktatie doneren? Dit zijn de jarigen in April!  04 Pip  14 Bolletje 16 Zendium 18 Dominik 19 Woezel 20 Pommery 23 Shine 25 DeSjiem 26 Zara 27 Coco 29 Lucky


8 april

Sommige pony's hebben echt veel fans, of hele genereuze. Dit is de top 3. Zit jouw pony erbij? Als dat nog niet zo is: doneren helpt!


4 april

Een make over voor onze longeercirkel én nieuwe spiegels in de binnenrijbaan. Daar zijn we erg blij mee! Dank je wel klusbedrijf Jan Tel!


3 april

Sommige paarden boffen wat meer dan andere. Dit zijn de grootste bofferds tot nu toe.


2 april

Soms is er wat extra's nodig om de paarden gezond te blijven houden. En met jullie hulp kunnen we daar gelukkig voor blijven zorgen.


1 april

Onze bomen krijgen een beurt. Zo blijft de omgeving veilig. En ook de waterput doet het weer, belangrijk met dit droge weer. Alles gefixt met de hulp van onze leveranciers.


1 april

Om het toch een beetje bijzonder te maken, zetten we alle jarige paarden in het zonnetje. Je kunt via onze doneer-actie je lieveling een lekkere verjaardagstaart laten bezorgen! Dit zijn de jarigen in April!  04 Pip  14 Bolletje 16 Zendium 18 Dominik 19 Woezel 20 Pommery 23 Shine 25 DeSjiem 26 Zara 27 Coco 29 Lucky


31 maart

Dubbel pech
Was het spreekwoord niet: een ongeluk komt nooit alleen? De shovel hield ermee op, maar is gelukkig alweer gemaakt.


31 maart

We blijven gewoon doordraaien!
Elk nadeel heb z'n voordeel. Er is nu ineens ook tijd voor achterstallig onderhoud. De stapmolen ziet er nu weer tiptop uit en de paarden kunnen zo veilig in beweging blijven.


30 maart

Nieuwe schoenen
Veel supporters hebben ook nieuwe hoefijzers voor hun kanjers besteld. En dus hebben we die uiteraard laten komen. Hier worden ze aangemeten door onze hoefsmid.


29 maart

Brokkenpiloot
Iedere dag maken we onze ronde. Tegenwoordig extra bewust van het feit dat jullie ons zo geweldig helpen om de voerkar iedere keer weer te kunnen vullen.


28 maart

Groeten uit Soest
Vandaag zijn we precies 14 dagen dicht. Echt wennen doet het nog niet zonder alle klanten. Maar gelukkig zat het weer mee en kunnen we vaak naar buiten. Het is wel leeg zo!


27 maart

 In het zonnetje gezet
Surprise en Pommery zijn op onze manege geboren. Ze zijn recent zadelmak gemaakt, en waren bijna klaar voor de lessen. Maar dat loopt nu wat anders.


26 maart

 We boffen
Het weer zit natuurlijk wel ontzettend mee. De paarden en pony's staan lekker te chillen in het voorjaarszonnetje.


25 maart

We zijn trots!

Onze doneer-actie gaat al heel erg goed! Ongelooflijk hoe betrokken veel van onze klanten zijn. Heel erg bedankt voor alle donaties groot en klein. Alles gaat ons helpen! En op woensdag 25 maart haalden we zelfs de Soester Courant met onze actie.


24 maart

Wij binnen, zij buiten

Wat zijn we blij dat ze heerlijk samen buiten kunnen zijn. Het weer zit ook zeker mee!


23 maart

Hoi. Hooi!

Dankzij jullie steun kunnen we alle paarden en pony's van voldoende hooi voorzien. Altijd een dankbaar momentje, de voerronde, maar nu extra, al weten de paarden dat natuurlijk zelf niet. Muchos Gracias!


22 maart

Thuisbezorgd
Vandaag het eerste rondje met een traktatie voor alle paarden. Wortels!


21 maart

De eerste stille zaterdag
Vandaag een vreemd aanzien. Het is stil op de anders altijd zo drukke zaterdag. Gelukkig schijnt de zon! We zijn verwend met taart vandaag, door klanten die ons een hart onder de riem willen steken. Bedankt!


20 maart

Start van onze doneer-actie

Vandaag hebben we om 8:30 onze doneer-actie gestart op de website van Nieuw Eldorado. Direct liepen de donaties binnen, wat een aangename verrassing dat zoveel klanten betrokken zijn!


15 maart

Nieuw Eldorado sluit tot 6 april

De overheid heeft op zondag 15 maart besloten dat alle scholen, kinderopvang, horeca en sportclubs per direct moeten sluiten tot 6 april. Wij dus ook. Je kunt vanaf nu niet meer naar de manege komen. Pensionklanten informeren wij persoonlijk over de gevolgen. We ontvangen heel veel hartverwarmende reacties. Dank daarvoor! Hieronder vind je de belangrijkste antwoorden op jullie vragen.  We zullen deze informatie regelmatig bijwerken.