Klaar met de verbouwing!

Een nieuw dak!
Zoals jullie bekend was het dak van de manege nodig aan vervanging toe. De afgelopen periode hebben we hier met een bouwteam veel tijd in gestoken en nu zit het dak erop!

 

Uitbreiding van de rijhal

De rijhal is nu groter. Achterin verruimen we tweede bak. Daarvoor was een nieuwe staalconstructie nodig, en die zorgde even voor wat vertraging. Daardoor is het achterdeel van het dak en de uitbreiding van de rijhal later opgeleverd dan gepland. Nu werken we aan de afwerking van de uitbreiding. 

 

Verlichting
We zijn in ieder geval heel blij met het nieuwe dak en de nieuwe verlichting. Het dak zal de temperatuur zowel 's winters als zomers beter reguleren, en dat is fijn bij het rijden. Ook de verlichting is beter in te stellen, de daglichtlampen kunnen naar behoefte voor veel of voor gematigd licht zorgen.

 

Kantine

De verbouwing was ook een mooie aanleiding om de kantine op te frissen. De bar is handiger ingedeeld, er ligt een nieuwe vloer en ook de nieuwe meubels en verlichting brengen meer sfeer. Er wordt nog geklust, maar het is nu al gezelliger!

 

Paarden en pony's lekker buiten

De paddocks op het achterterrein zorgden voor tijdelijke huisvesting tijdens de verbouwing. Straks richten we ze definitief in, en kunnen de paarden en pony's vaker buiten staan. Dat vinden ze erg fijn.

Fotoverslag verbouwing