Doneer nu!

Help je liefste paard of pony in deze moeilijke tijd

Het zijn gekke tijden. Het COVID-19-virus beheerst onze dagelijkse bezigheden en de overheid neemt forse maatregelen! Terecht, vinden wij. We zijn dankbaar dat op dit moment nog niemand in onze omgeving  ziek is, en hopen van harte dat dat zo blijft. Maar het wordt pittig. Het belangrijkste is dat we de gezondheid van ons allemaal én van onze paarden voorop stellen.

Helaas hebben wij ook de deuren moeten sluiten, en kunnen we jullie in ieder geval de komende 3 weken niet op ons terrein verwelkomen. De kantine is dicht, alle groepslessen zijn afgelast. We missen jullie nu al!


Wil je ons helpen? Dat is superfijn!

De normale zorg voor de paarden gaat natuurlijk gewoon door. En ook willen we zo goed mogelijk voor onze medewerkers zorgen. We zijn daarom creatief aan de slag gegaan, gesteund door ontzettend veel lieve reacties die we via alle media mochten ontvangen. Heel erg bedankt daarvoor, het is een enorme steun in de rug!

 

We worden ineens geconfronteerd met minimaal 3 weken geen inkomsten. Dat is een grote schok. Vooral omdat we zonder concessies willen kunnen blijven zorgen voor onze grote en kleine vrienden, de paarden. En dat kost veel geld. We hebben daarom het volgende bedacht om ons er doorheen te gaan helpen:

 

Doneeractie
Help ons de manege draaiende te houden en support je lievelingspaard! Denk aan een dag hooi, een schone stal of een bezoek aan de hoefsmid. Je kunt dat hieronder direct online kopen. Wij gaan zorgen dat het keurig wordt bezorgd! In ruil daarvoor staat er een gelukkig paard in zijn stal en houden wij jou via Facebook en de website op de hoogte van alles wat er op onze manege gebeurt. Ook kan je rekenen op een persoonlijk bedankje van je lieve vriend of vriendin!

Doneer hier!

Zorg ervoor dat jouw lieveling niets tekort komt!

Natuurlijk alleen als je het kunt missen, we zijn je ontzettend dankbaar.

Klik op je lieveling en doe je donatie. Alvast superbedankt.


Of doneer voor een willekeurig paard of pony


Voor een willekeurig paard of pony (ze zijn ons ook allemaal even lief)

Wat lief dat je aan onsdenkt! Wil je ons sponsoren? Kies je donatie in het menu. Super bedankt!

€ 5,00

  • 5 kg
  • Beschikbaar

Bedankt Andreea, Angela, Annemieke, Anouk, Arjen, Astrid, Bea, Bert, c.m.e., Carmen, Charissa, Chiara, Conny, DJ, Emmy, Erik, Erwin, Eva, Francien, fam Van Lissum, Frank, Gien, Glen, Hannah, Hetty, Inger, Joyke & Jacqueline, Jan, Jeannette, Jose, Karel, Karin, Karin & Frank, Laura, Liselotte, Madelien, Mark, M, Marcel, Marcella, Marijan, Magret, Martien, Merel, Micheline, MP, Nancy, Nelleke, Nicoletta, Niki, Opa & Oma Joyke, Pieternel, Ria, Simone, Sophia, Stella, Tamar, Teus, Wia, Wieke en Wiepke voor jullie donaties!