Doneer nu!

Help je liefste paard of pony in deze moeilijke tijd

Het zijn gekke tijden. Het COVID-19-virus beheerst onze dagelijkse bezigheden en de overheid neemt forse maatregelen! Terecht, vinden wij. We zijn dankbaar dat op dit moment nog niemand in onze omgeving  ziek is, en hopen van harte dat dat zo blijft. Maar het wordt pittig. Het belangrijkste is dat we de gezondheid van ons allemaal én van onze paarden voorop stellen.

Helaas hebben wij ook de deuren moeten sluiten, en kunnen we jullie in ieder geval tot 28 april niet op ons terrein verwelkomen. Ook de kantine is dicht, 

 

Vanaf 29 april starten we weer met de lessen voor kinderen en de jeugd. Daar zijn we heel blij mee, dat is inkomen voor ons! Het helpt ons enorm, maar onze vaste lasten lopen nog steeds door. Jullie steun is daarom nog steeds ontzettend welkom!

 


Wil je ons helpen? Dat is superfijn!

De normale zorg voor de paarden gaat natuurlijk gewoon door. En ook willen we zo goed mogelijk voor onze medewerkers zorgen. We zijn daarom creatief aan de slag gegaan, gesteund door ontzettend veel lieve reacties die we via alle media mochten ontvangen. Heel erg bedankt daarvoor, het is een enorme steun in de rug!

 

We hebben nu 10 weken geen inkomsten gehad. Gelukkig kunnen we vanaf 29 april voor een deel weer lessen gaan draaien. Maar de zorg voor onze paarden blijft doorlopend veel geld kosten. We hopen van harte dat je ons daarom wilt blijven helpen:

 

Doneeractie
Help ons de manege draaiende te houden en support je lievelingspaard! Denk aan een dag hooi, een schone stal of een bezoek aan de hoefsmid. Je kunt dat hieronder direct online kopen. Wij gaan zorgen dat het hier keurig wordt bezorgd! In ruil daarvoor staat er een gelukkig paard in zijn stal en houden wij jou via Facebook  en de website op de hoogte van alles wat er op onze manege gebeurt. Ook kan je rekenen op een persoonlijk bedankje van je lieve vriend of vriendin!

Doneer hier!

Zorg ervoor dat jouw lieveling niets tekort komt!

Natuurlijk alleen als je het kunt missen, we zijn je ontzettend dankbaar.

Geef je favoriet nu een verjaardagscadeau

We geven iedere jarige graag wat extra's. Zeker in deze bijzondere tijd. Geef je liefste een verjaardagscadeau met daarin wortels🥕, appels 🍏 en natuurlijk een serenade van Stef. Deze donatie kun je selecteren bij alle jarige paarden en pony's in april!


Klik op je lieveling en doe je donatie. Alvast superbedankt.

Tip: in de check out hoef je geen ander afleveradres in te vullen. Wij snappen wel dat je die baal hooi niet voor je deur wilt hebben ;-) en leveren het direct bij het paard af.


Of doneer voor een willekeurig paard of pony


Voor een willekeurig paard of pony (ze zijn ons ook allemaal even lief)

Wat lief dat je aan ons denkt! Wil je ons sponsoren? Kies je donatie in het menu. Super bedankt!

1 dag hooi

€ 5,00

  • 5 kg
  • Beschikbaar

Bedankt!  Andreea, Angela, Annemieke, Anouk, Anouschka, Arjen, Astrid, Bea, Bert, C.M.E., Carmen, Charissa, Chiara, Conny, DJ,  Eliza, Elise, Emmy, Erik, Erwin, Eva, Francien, fam Van Lissum, Femke & Koen, Frank, Gien, Hannah, Hannah, Hetty, Inger, Jacqueline,  Jadalyn, Jan, Jeannette, Jette, Jose, Joyke en Jacqueline, Julia, Karel, Karin, Karin & Frank, Klaas & Tetsie, Lianne, Liselotte, Mark, M, Marcel, Marcella, Margret, Marijan, Martien, Micheline, Nadja, Nancy, Nelleke, Nicoletta, Niki, Nikita, Pieternel, Ria, Rosalyn, Rozalia, Selma, Simone, Sonja, Sophia, Stella, Tamar, Teus, Wia, Wieke, Wiepke en Yvonne voor jullie donatie!